Omega 3 - 500mg - 60 kapsułek Yango
wyprzedaż - krótka data ważności 01.2021
Produkty, które mają krótki termin przydatności, są to produkty w pełni wartościowe. Preparaty takie można bezpiecznie spożywać do końca terminu ważności. Data ważności, określona przez producenta mówi o tym, do jakiego czasu preparat zachowuje trwałość substancji czynnych oraz czystość mikrobiologiczną.
OMEGA 3 - 500 MG 35% EPA 25% DHA - 60 KAPSUŁEK WITAMINA E D-ALFA TOKOFEROL OLEJ RYBI
Kwasy omega-3 stanowią naturalny materiał budulcowy dla organizmu. Posiadają szerokie spektrum właściwości: wspomagają redukcję trójglicerydów, posiadają właściwości przeciwzapalne, wpływają na lepsze funkcjonowanie błon, komórkowych neuronów w mózgu, oraz wspomagają odpowiednie nawilżenie skóry. EPA i DHA przyczyniają się do prawidłowego funkcjonowania serca, natomiast sam DHA jest również dpowiedzialny za prawidłowe funkcjonowanie mózgu i wzroku. Dodatek witaminy E przyczynia się do ochrony komórek przed stresem oksydacyjnym.
Sposób użycia: 1 kapsułka 1-2 razy dziennie po posiłku.
informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym. Wyprodukowano w Unii Europejskiej. Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 42,54 g.
Informacja alergiczna: produkt nie zawiera glutenu, cukru, składników mlecznych, soli spożywczej, kukurydzy, skorupiaków, pszenicy, soi.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.
Składniki: olej rybi standaryzowany na zawartość 35% EPA (kwas eikozapentaenowy) i 25% DHA (kwas dokozaheksaenowy), gliceryna, D-alfa tokoferol; kapsułka: żelatyna.
![]() |
Aż 1000 mg oleju rybiego w dawce dziennej |
![]() |
Dodatek witaminy E |